Semi-Permanent Makeup

Ook wel bekend als micropigmentnatie, worden kleuren in de huid getatoeëerd met een naald op de wenkbrauw- / lip- of ooggebieden. De gebruikte kleuren worden op de huid getest op kleurafstemming om een natuurlijke uitstraling te versterken.

Facials

Onder begeleiding van uw schoonheidsspecialiste kunt u kiezen uit meerdere gezichtsbehandelingen, zodat u zich ontspannen voelt met een heerlijk gevoel van welzijn. Elke gezichtsbehandeling is uniek; uw schoonheidsspecialiste past haar technieken en producten aan uw behoeften en wensen aan. De kern van elke behandeling is een anti-aging gezichtsmassage van 25 minuten die de contouren van het gezicht lift, verstevigt en vormgeeft en onmiddellijk zichtbare verjongende resultaten geeft.

Waxen

Ontharen kan een heel gevoelig onderwerp zijn, maar maak je geen zorgen, we hebben het allemaal eerder gezien. U krijgt een perfecte professionele ontharing met behulp van effectieve harstechnieken, en wat nog belangrijker is, u zult zich altijd op uw gemak voelen. Professionele ontharing is veilig en zeer effectief doordat we de juiste technieken en producten gebruiken. U kunt ontspannen wetende dat u kunt vertrouwen op onze ervaring.

Prijzen

Wenkbrauwen epileren (met touw) €12,50
Wenkbrauwen verven €12,50
Wimpers verven €12,50
Bovenlip epileren €6,00
Hele Gezicht epileren / Wenkbrauwen epileren €29,50
Wimperlifting (Verven + € 5,-) €50,00
Menu