Over ons

  1. Home
  2. Over ons
Melex Beauty is uitgegroeid tot een van de best beoordeelde haar- en schoonheidssalons in Heemstede en omgevingen, die kwaliteit en professionaliteit garandeert aan al onze klanten.

Wij zijn de professionele salon waar u altijd al naar op zoek was, met gekwalificeerde haarstilisten en schoonheidstherapeuten die professioneel zijn opgeleid volgens onze normen voor de behoeften van elke klant – haartype, huidtype en diensten. Onze aanpak is om onze klanten vriendelijke professionele en luxe diensten aan te bieden, evenals het advies te geven dat onze klant nodig heeft; geleverd door ons vriendelijke en goed opgeleide team. We gebruiken de beste kwaliteitsproducten op de markt en verbinden ons ertoe om onze klanten de beste resultaten te geven die ze ooit in een haar- en schoonheidssalon kunnen krijgen.

Melek de eigenaar, stylist en schoonheidsspecialiste heeft meer dan 10 jaar ervaring in de haar- en schoonheidsindustrie. Het begon allemaal in Zwanenburg, waar Melek een passie vond voor het kappersvak; waar ze zich heeft toegelegd op jarenlange training in alle aspecten van kappers en beauty. Sinds de opening van Melex Beauty in Heemstede 2018; Het belangrijkste doel van Melek is altijd geweest om diensten van topkwaliteit aan te bieden, wat tot uiting komt in de vele 5-sterrenrecensies die we hebben ontvangen van onze lieve klanten.

Menu